Ota yhteyttä

Etkö löytänyt haluamaasi sivuiltamme?

Lähetä meille viesti, ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

39 Perälänraitti
37830
Finland

Mantereen luomutila tarjoaa lähellä tuotettua, laitumella kasvanutta luomulihaa: luomukukkoa sekä ylämaankarjan lihaa. Tarjoamme käyttöösi myös aidon savusaunan ruokapalveluineen.

DSC00878.JPG

Mantereen tila

Mantereen luomutila tarjoaa lähellä tuotettua luomulihaa suoraan tuottajalta.


Mantereen tila - hyvää ihmisille, eläimille ja luonnolle

“Mantereen tila on luomutila Lempäälässä, jossa kasvatetaan luomulehmiä ja kahta lasta. Maatalous ei ole meille vain ruoantuotantoa, se on intohimo.

Me haluamme sellaisen maatilan, jossa luonto voi hyvin. Ei vain sanojen tasolla vaan ihan oikeasti. Me haluamme hyvinvoivan maan, jossa on voimaa tuottaa ruokaa. Me haluamme puhtaat lähivedet ja puhtaan ilma. Me haluamme monimuotoisen eläinlajiston maan alle ja päälle ja puihin laulamaan.

Me haluamme, että meidän eläimet voivat hyvin, että ne voivat elää sellaista lehmän näköistä elämää. Elää laumassa, hoitaa vasikkaansa, syödä luomurehua, laiduntaa pellolla ja metsässä, etsiä olkipatjalta katoksesta suojaa, kun sää on niin ankea, että se masentaa lehmääkin.

Me haluamme sellaisen elämän, jossa on sopivasti innostavaa työtä. Sopivasti aikaa nukkua ja istua nuotiolla lasten kanssa. Me haluamme, että meillä on sellainen maatila, jossa ihmisen on hyvä olla. Sellainen maatila, jossa viljelijäperhe voi hyvin ja nauttii työstään.

Me haluamme, että meidän maatila tuottaa hyvinvointia myös ympäristöönsä. Meille on tärkeää, että naapurit ja ohikulkijat voivat nauttia kauniista maisemista. Me haluamme, että he voivat viedä lihapaketin mukana palan maaseutua kotiinsa. Me haluamme, että kun syöt meidän tuottamaa lihaa tunnet siinä hyvinvoinnin. Tiedät, että meidän eläimet voivat hyvin. Tiedät, että meidän tuottama liha on herkullista, terveellistä ja tekee sinulle hyvää. Me haluamme, että tiedät tarinan lihan takana.”

Lempäälässä 3.10.2019

Niina ja Philipp

lähilihaa tampere pirkanmaa osta tilalta maatila.png